Benvinguda Alumni UPV

José E. Capilla Romá

Rector

Universitat Politècnica de València

 

Alumni UPV és el lloc de trobada de les persones titulades per la Universitat Politècnica de València (UPV) que permet posar en valor tot el capital relacional que es genera a la UPV, i continuar gaudint de l'experiència de la UPV una vegada finalitzats els estudis de grau o màster. Alumni UPV eleva el nexe d'unió que es crea entre companyes i companys durant l'etapa universitària a un nivell superior, ja que permet continuar desenvolupant-lo i se situa com una eina fonamental en el creixement tant personal com professional.

Des de la seua creació, l'activitat d'Alumni UPV s'ha convertit en un senyal d'identitat de la cultura de la nostra Universitat. S'han generat nombroses sinergies entre els/les membres, a més de ser per a elles i ells un cresol d'oportunitats formatives i de col·laboració universitat-empresa.

Els serveis dels campus de la UPV continuen estant a la disposició del/de la membre d'Alumni; un espai físic de trobada idoni entre persones titulades i també amb les generacions més joves d'estudiants. El nexe de la UPV entre companys i companyes de l'etapa universitària permet al col·lectiu Alumni continuar desenvolupant-lo, tant en el pla professional com en el personal, més enllà de l’etapa universitària.

El lloc web d'Alumni UPV facilita informació sobre els serveis avançats de què disposen els campus de Vera, Alcoi i Gandia. Una part fonamental d'aquests serveis és la possibilitat de continuar actualitzant les competències de la persona graduada en una societat en canvi continu. L'extensa oferta de postgraus i formació permanent, així com els programes d'emprenedoria i de creació d'empresa, són una eina clau per a l'acompanyament que realitza la nostra Universitat a la persona titulada en l’etapa de desenvolupament professional.

Desitge agrair la confiança de totes les persones que conformen la xarxa Alumni UPV i el seu valuós suport en la difusió dels valors de la Universitat Politècnica de València.