Title

Rafael Sarrión

15 Febrer, 2022

El Consell d'Administració d'Agropelayo ha nomenat Rafael Sarrión com a nou director general de la companyia, després de més de 5 anys com a director tècnic de l'entitat.

Rafael és enginyer tècnic agrícola, per la Universitat Politècnica de València, i té el Màster en Gerència de Cooperatives i altres Empreses Associatives Agràries per la mateixa Universitat; a més, és mediador d’assegurances titulat i acumula una extensa i diversa formació complementària dins de l'àmbit agrari.

Ha desenvolupat gran part de la seua carrera professional en l'àmbit agrícola, dins del sector assegurador, i ha passat per diverses empreses i llocs directius, on destaca, entre altres, el de subdirector d'Agromutua, abans d'ocupar la direcció tècnica d'Agropelayo des de fa més de 5 anys.

Rafael es posa al capdavant d'Agropelayo amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar l'evolució de l'entitat i la transformació empresarial que permeta situar-la entre les líders del seu ram i adaptar-se a la nova situació del mercat.

Rafael substitueix Carmen Bellot en el càrrec, la qual ha dirigit la companyia des dels inicis, consolidant-la en el bon posicionament que té actualment en el mercat.

Últimas noticias

06/03/2023
14/02/2023
24/01/2023
24/01/2023
14/12/2022